Co o nás říkají naši podporovatelé

„Jako křesťané a rodiče čtyř dnes již dospělých dětí oceňujeme KDU-ČSL jako stranu, která konzistentně a dlouhodobě hájí nám blízké hodnoty především v oblasti sociální a rodinné politiky. KDU-ČSL je schopna jako jedna z mála stran bránit se pokušení populismu. Na písecké kandidátce je řada jmen, o nichž víme, že je na ně spolehnutí jak v oblasti jejich profese, tak v oblasti mezilidských vztahů. Je tedy předpoklad, že stejně spolehliví budou i po zvolení do zastupitelstva.“
Václav a Václava Bočkovi

„Volím demokratické strany. Vybírám osobnosti s odvahou, za kterými je vidět práce. Takové v KDU-ČSL v Písku jsou.“
MUDr. Jan Spilka

„Proč podporuji KDU-ČSL? Mnoho lidí z tohoto týmu znám osobně a o jejich odborných kvalitách i morální integritě nemám žádné pochybnosti. Z jejich programu oceňuji zejména důraz na ochranu životního prostředí a snahu o systémový přístup v péči o městskou zeleň.“
Ing. Ondřej Feit

„Vím o těch lidech z KDU-ČSL, které znám, že jsou to zodpovědní lidé, kteří častokrát upřednostňují pohodlí druhých před svým vlastním, čehož už jsem byl v praxi několikrát svědkem. V rozhodnutích si snaží držet nadhled a vizi do budoucna a nedělají populistické kroky, které pomohou pouze z krátkodobého hlediska, jen aby se zavděčili.“
Gabriel Pták, student FTVS

„Kandidáty KDU v Písku spojuje férovost, lidskost a chuť pracovat pro naše město. To jsou pro nás hodnoty, které chceme v komunální politice vidět.“
MUDr. Dominik Hes s rodinou

„Podporuji KDU-ČSL jako tradiční stranu, která hájí křesťanské hodnoty a prosazuje je ve všech oblastech svého programu. Volbou KDU-ČSL v Písku volím kandidáty, které osobně znám, kterým věřím a vím, že budou usilovat o další rozvoj našeho města v oblasti kultury, školství, dopravy, sociálních služeb i životního prostředí.“
MUDr. Eva Veřtátová

„Vážím si Petra Hladíka za to, že se nikdy nebál žádné práce. Je pro mě zárukou poctivosti a zároveň i velké síly, která ale diskutuje a naslouchá. Vím, že nebude litovat času při práci pro lepší budoucnost našeho města a proto ho s klidem a radostí budu volit.“
Mgr. Jan Kouba, etnograf Prácheňského muzea v Písku ​